Vijesti

Kada je u Boxmarku tako divno i krasno zašto onda na njegovim proizvodnim linijama ne radi nitko od djece brodskih političara?

Na službenoj Internet stranici Grada Slavonskog Broda opet je objavljena lažna informacija da se Boxmark nalazi u Slavonskom Brodu. Istina je da se Boxmark nalazi u Općini Gornja Vrba.

Ovakvim manipuliranjem Brođane namjerno žele dovesti u zabludu da je dolazak Boxmarka u Gornju Vrbu zasluga gradonačelnika, dok se istovremeno, na taj način, pokušava prikriti činjenica da Duspara, za 13 godina na čelu grada, nije u Slavonski Brod privukao ni jedno greenfield ulaganje u proizvodni sektor.

Kada je u Boxmarku tako divno i krasno zašto onda na njegovim proizvodnim linijama ne radi nitko od djece brodskih političara?

To nisu radna mjesta kakva očajnički trebaju Slavonskom Brodu.

Zasluga za dovođenje Boxmarka u našu županiju pripada državnoj Agenciji za investicije i konkurentnost, a ne gradonačelniku i gradskoj upravi.

Boxmark je u Gornju Vrbu došao upravo zbog naše očajne gospodarske situacije, blizine tržišta na koje plasiraju svoje proizvode i naše niske cijene rada.

Slavonski Brod propada i odumire upravo zbog takve politike zanemarivanja gospodarstva. Grad Slavonski Brod ništa ne ulaže u razvoj brodskog gospodarstva. Ako nama samima nije stalo do razvoja brodskog gospodarstva i kvalitete naših radnih mjesta s kojim pravom onda očekujemo da će se stranci brinuti o nama?

Gradonačelnikova samoubilačka gospodarska politika svodi se na čekanje da nas netko dođe spasiti od njegove nesposobnosti da aktivnim mjerama pokrene razvoj brodskog gospodarstva kao što to čine čak i super razvijeni gradovi poput Munchena, Praga i Goteborga.

>> Dan otvorenih vrata tvrtke Boxmark